Biografie├źn Overgewicht Preventie Coaches

Anita Nies

Anita Nies Ik ben Anita, ik werk met veel plezier al 16 jaar bij Life Style Vitae Leefstijlclub. Ik kan me zeer goed vinden in de visie van Life Style Vitae als leefstijlclub en het gaan voor duurzaam resultaat is volgens mij de enige echte oplossing. Ik ben overgewicht preventie coach geworden omdat ik graag mensen adviseer en begeleid in het behalen van hun persoonlijke doel. Mijn uitdaging is uw resultaat, neem gerust contact op voor een introductie gesprek.

Luuk Bongers

Luuk Bongers Ik sta als coach en trainer voor een verantwoorde manier van duurzaam resultaat behalen. Ik ben een fanatieke en betrouwbare coach die een doordacht en onderbouwd plan combineert met een persoonlijke werkwijze. Als fitness instructeur bij Life Style Vitae Leefstijlclub help ik meerdere mensen naar een actievere leefstijl en gezondheidsvoordelen. Ik blijft graag op de hoogte van de nieuwste informatie, om vervolgens met kennis en motivatie te zorgen dat jij het beste uit jezelf haalt.

Esther van den Bor

Esther van den Bor Mijn naam is Esther van den Bor. Opgeleid in de paardensport en altijd werkzaam geweest als instructrice en handelsruiter. Sinds 5 jaar kan ik niet meer lopen maar dat zie ik niet als beperking, eerder als een uitdaging. Ik ben hard gaan trainen en revalideren om mijn gezondheid te optimaliseren en op die manier zo min mogelijk last te hebben van mijn functiebeperking. Ik weet hoe gelukkig je word van deze manier van leven en dat is ook de reden waarom ik beweeg- en leefstijlcoach ben geworden. Mensen met een beperking in beweging krijgen zodat ze zich fitter en vitaler gaan voelen, dat is mijn doel. Pak de draad op, kom in beweging en heb je hier hulp bij nodig dan sta ik voor je klaar..

Patricia Post

Patricia Post Verbeter jezelf, begin bij je gedachte! Mijn naam is Patricia Post, een krachtige sportieve vrouw die midden in het leven staat. Klaar om jou professioneel en vol enthousiasme te begeleiden op weg naar een duurzaam gezonde en actieve levensstijl. Mijn motivatie en passie voor sport is ontstaan door ervaringen die ik heb opgedaan tijdens het verbeteren van mijn eigen levensstijl. Ik combineer kennis en kunde in de juiste dosis om voor jou de beste resultaten te behalen. Fitter, Sterker, Strakker... Ik ben er klaar voor, jij ook?

Tim van Heel

Tim van Heel Op mijn 17e startte ik met de fitness A opleiding, waar ik gegrepen werd door de bijzonder intelligente samenstelling van onze biologie. Ik zag echter ook om me heen dat veel mensen hun lichaam als een soort van vuilnisbak gebruiken. Dat inspireerde me om de CIOS te gaan volgen, NASM Personal Trainer te worden, Bootcamp en Body Combat instructeur en onlangs Overgewicht Preventie coach. Ik help graag mensen, maar dan wel naar resultaat wat een leven lang beklijft, dus geen snelle fix waar je weer snel van terug valt. Ik ben lekker fanatiek, dus als jij dat ook bent, dan ga ik graag met je aan de slag.